Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Talpmasszázs - vidék képes leírás - Talpmasszázs, reflexológia.tlap.hu
részletek »

Talpmasszázs - vidék - Talpmasszázs, reflexológia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: talpmasszazs.tlap.hu » Talpmasszázs - vidék
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aqua Hotel*** - Gyula

Aqua Hotel*** - Gyula

Az AQUA Hotel Gyulán, a város zöldövezetében, csendes, nyugodt helyen fekszik, a gyulai Várfürdő nyári bejáratától mindössze 20 méterre. A szállodában 5 db egyágyas, 7 db standard és 26 db superior szoba várja kedves vendégeinket, melyeknek mindegyike klimatizált. Próbálja ki Egészség sziget masszázsszalonunk szolgáltatásait, vagy legyen vendégünk egy Gyulai Wellness-re!Az AQUA Hotel*** ideális környezetet biztosít a Gyulán üdülni és kikapcsolódni vágyó kisgyermekes családok és a gyulai fürdőbe érkező vendégek részére is.

Boros László okleveles gyógymasszőr

Boros László okleveles gyógymasszőr

Ösztönösen dörzsöljük fájó, sajgó testrészeinket, vagy masszírozzuk egymás hátát, nyakát, talpát: oldva a görcsöket, lazítva az izmokat. Bizony szükségünk van az érintésre, a masszázsra. Egy alapos, az egész testre kiterjedő gyúrás után az izmok lazábbak lesznek, az ember úgy érzi, mintha több évet fiatalodott volna. A masszázs jó hatással van a bőrre, az izmokra, az anyagcserére, az idegrendszerre, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Megszünteti az izomfeszültségeket, oldja a stresszt. Hát még, ha szakember végzi! Akinek volt már benne része, az tudja, miről beszélek. Aki még soha nem próbálta, annak valami fontos maradt ki az életéből. Ha fáj valamije, szeretné jobban érezni magát, vagy egyszerűen csak kérdezni szeretne, keressen meg. Masszírozok Dunaharasztiban és Délegyházán. Házhoz is megyek. Ha tudok, segítek.

Életvár - Talpmasszázs Pilisvörösváron

Életvár - Talpmasszázs Pilisvörösváron

Pilisvörösváron élő és tevékenykedő okleveles természetgyógyász, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta honlapja. A honlapon részletes ismertető olvasható azon masszázs szolgáltatásokról, melyekkel Boglárka foglalkozik valamint olvashatók egészséggel kapcsolatos írások, cikkek is. A talpmasszázs, masszázs szolgáltatásaink egyik kiemelt, bár nem az egyetlen területe. A talpmasszázs hozzájárulhat a betegségek megelőzéséhez, eredményes lehet a szervezet regenerálásában. Pilisvörösvár belső és külső területén is várjuk vendégeinket.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Elixír Masszázs stúdió - Szombathely

Elixír Masszázs stúdió - Szombathely

Egyszerű és természetes módon segítő módszer talpunk alsó, felső részén, valamint a lábujjakon lévő területek speciális masszírozásával, a lábszár átdolgozásával. A frissítő talpmasszázs kitűnő módszer azok számára, akiknek lába fokozott igénybevételnek van kitéve. E masszázs segítségével a 'nehéz láb' érzés jól kezelhető, a láb azonnal felfrissül és könnyűvé válik.

Mobilmasszőr

Mobilmasszőr

A reflexológia az emberi test minden egyes részének ideális működésére kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően alkalmazva a masszázs ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegeinek. A kéz vagy a láb bizonyos területein tapintható reflexpontok érzékenysége a test az azzal kapcsolatban álló részén kialakult problémákra utal. A reflexológia célja a kettő közötti egyensúly helyreállítása, a feszültség csökkentése, újra működésbe hozása, regenerálása. Így tudjuk gyógyítani az egész szervezetet, valamint helyreállítani a teljes rendszer harmóniáját természetes módon.

Reflexológia - Pécs

Reflexológia - Pécs

Gyógyításra és megelőzésre egyaránt alkalmas módszer.A reflex pontok masszírozásával növelni lehet a hozzárendelt szerv vérbőségét, javítani az anyagcseréjét, nyirokkeringését, és ez által mozgósítani a szervezet öngyógyító erőit.

Talpmasszázs Maglód

Talpmasszázs Maglód

Metz Judit masszázs szalonja Maglódon várja a masszíroztatni vágyó kuncsaftokat. Ha az kliensnek könnyebb, akkor házhoz is kimegy masszírozni, vagy ha egy wellness hétvégén tartózkodik, akkor oda. Több féle szolgáltatás közül lehet választani: fiatalító-, talpreflexológia, gyógy- és méregtelenítő-, manager- illetve thai masszázs. Lehet kérni gépi masszírozást, vagy kézi köpölyözést. Masszázs után ingyenesen használható a gerincnyújtó gép és a vibromasszázs gép is. Kérhet alkalmat on-line is a honlapon lévő űrlappal!

Wellness hotel - Zsóry Hotel Fit

Wellness hotel - Zsóry Hotel Fit

A Zsóry wellness hotel, az egri turisztikai régió leghíresebb gyógyfürdője mellett, a Zsóry fürdőtől csupán 300 méterre fekszik. A Zsóry termál és wellness hotel Mezőkövesd mellett van, Egertől délre, a Bükk hegység lábánál, Matyóföld közepén. A wellness hotel mellett, a várostól északra kellemes kirándulás tehető Bogácsra. A Mezőkövesd vonzáskörzetében lévő Cserépfalu a hintó-völgyi kaptárkövekről híres. Szolgáltatásaink: beltéri ellenáramoltatásos uszoda - Wellness Hotel Mezőkövesd - pezsgőfürdő - finn és infra szauna, fény terápia - légkondicionált fitnesz terem, kardiogépek - sókamra - masszázs - lazító, sport, talp, arc, frissítő, gyógy, kényeztető, gyógynövényes, stb. - örvényfürdő / tangentor - igény szerint csoportos vizitorna

Tuti menü