Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Talpmasszázs - Budapest képes leírás: Spirit - Timi [2. oldal]
részletek »

Talpmasszázs - Budapest: Spirit - Timi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: talpmasszazs.tlap.hu » Talpmasszázs - Budapest
Keresés
Találatok száma - 22 db
Spirit Thai Masszázs Budapest

Spirit Thai Masszázs Budapest

A thai talp masszázs érdekessége, hogy a talpmasszzázshoz egy erre a célra kialakított, speciális pálcát használnak a talpakon elhelyezkedő - az egyes belső szervekkel kölcsönhatásban lévő - reflex-pontokat hatékonyabb stimulálása érdekében. A masszőrök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják.

Summer House - Talpmasszázs

Summer House - Talpmasszázs

Felfrissülne, megújulna, szépülne? Válassza a Kozmetikám széles körű szolgáltatásait, ami alapos és minőségi kezeléseket és segítséget nyújt. Ha fontos önnek arcbőre egészsége és szépsége jöjjön el és próbálja ki különféle szépülési szolgáltatásainkat. Lehetőség van aromaterápiás kezelésre, mikrodermabrázióra, masszázsokra, szempilla, szemöldök festésre, ultrahangos és villanófényes szőrtelenítésre is. Kismamákat és tiniket is várunk speciális bőrkezelő módokkal, melynek eredményességét sok elégedett vendégünk támasztja alá. Tájékozódjon részletesebben kezeléseinkről és árainkról a honlapunk, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Talpgyógyászat, talpmasszázs

Talpgyógyászat, talpmasszázs

Miért vált az egyén társadalmi közérzete szempontjából is létfontosságúvá az egészséggel és alapvető jelzőrendszerével, a lábbal való kiemelt foglalkozás? A XXI. század első évtizedében kiderült, hogy egyre több a talajt vesztett ember a világban, akik semmi egyébre nem vágynak, csak egy kis stabilitásra, egy kis biztonságra. A felgyorsult világ labirintusából kiutat kereső ember segítségért kiált, hogy újra megtanulhasson saját életútján két lábbal járni, hogy újra visszanyerhesse régvolt stabilitását, hogy méltó módon élhesse életét, meglelve boldogulása fonalát...Holisztikus talp-gyógyászati kezelésén - lábápolással, talpmasszázs alkalmazásával, talp-olvasással és energiagyógyászati kezeléssel várja Önt Kis Anna Mária, Budapesten.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Thai talpmasszázs

Thai talpmasszázs

Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben és ezen keresztül befolyásolható. A talpon található ún. reflexpontok nyomásával történik felfelé, egészen a térdig 1-1,5 órán keresztül ajánlott. A lábmasszázs hatásai: Feszültségoldó, nyugtató, vérkeringés- és közérzetet javító hatású, jótékonyan hatnak a belső szervek működésére.

Timi masszázs és testkezelés

Timi masszázs és testkezelés

Az Indiai Talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 2500 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Megelőz és gyógyít számos betegséget, az ayurvedikus gyógyászatig nyúlik vissza amely figyelembe veszi az embertípusokat (táplálkozás, mozgás, szellemiség-jellemvonások, test diagnosztika). A nyirokmasszázs alapjait használva fejti ki gyógyító- regeneráló hatását. A nyirokrendszert alapul véve indítja el azokat a regeneratív folyamatokat amelyek segítenek a hibásan funkcionáló belső szervek működésének javulásában. A nyirok szállítja el a szövetekből az anyagcsere végtermékeit, amelyek részben túl nagyok, hogy a keringésbe visszatérjenek, részben a szövetekben sem tudnak tovább bomlani. Az Indiai Talpmasszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatása szorongástó, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

Tuti menü